- Jag har tränat för Ulrika i många år och hon har hjälpt mig att hitta en träningsform som passar mig perfekt. Jag har haft bekymmer med värk i kroppen och svårt att hitta en träningsform som inte gett mig mer ont. Iyengar Yoga är skonsamt, stärker kroppen och skapar en otrolig kroppskännedom! Jag har betydligt mindre värk idag i kroppen. Ulrika är en fantastisk Yoga lärare som jag kommer att sakna otroligt mycket. Hon är framför allt kompetent, lyhörd, noggrann, empatisk och tydlig i sitt sätt att lära och undervisa. Hon är fantastiskt skicklig på att se vad alla behöver för individuellt stöd. Jag har lockat med min sambo (en Marathon löpare som är stel som ett kylskåp) till Ulrikas pass. Hon har tagit sig an utmaningen på ett imponerande sätt och fått honom att inse att alla kan träna Yoga! Lyckliga ni som får Ulrika till Övertorneå :) Jag kommer att sakna henne här och lovar att komma på träningar även där.
Hanna Westergaard

- Iyengar är en yogaform som passar både nybörjare och mer erfarna. Man utför rörelser med stor noggrannhet och står kvar länge i positioner och jobbar med detaljer. Det har gett mig kunskaper som jag har jag haft stor nytta av även när jag har utövat andra yogaformer. Jag har haft Ulrika som lärare i många år. Hon är kunnig, noggrann och väldigt engagerad. Om man är intresserad av att testa yoga kan jag verkligen rekommendera Iyengar yoga med Ulrika.
Tomas Hedenström 

- Jag har provat på olika typer av yoga som var bra på sina sätt, men med Ulrika och Iyengaryoga får jag verkligen "allt-i-ett". En kunnig, lyhörd och inspirerande lärare samt en yogaform som är både stärkande, vilsam, utmanande och helande. Ibland har jag varit helt slut efter arbetsdagen men efter en lektion med Ulrika är jag fylld av energi och fokus igen.
Ulrika Persson

- Man skulle kunna tänka sig bli tornedaling bara för att få ha kvar Ulrika som yogalärare. Jag avundas alla som kommer få den möjligheten. När man kommer hem från Ulrikas lektioner har man alltid varit med om något nytt. Nya rörelser, nya kunskaper om kroppen och om en själv. Avspänt men ändå "på allvar", pedagogiskt, roligt och rikt. Det kan nog inte bli bättre.
Kerstin Wixe 

-Ulrika is a great yoga teacher, who with ease can make you feel comfortable in your own level of practise. It is easy to follow her instructions and she is obviously eager to assist you on your way to excellence. She is competent and keeps developing as a teacher. Also she has a great atmosphere at her classes and I always leave afterwards with a smile.
Ulrika has a self distance that makes you feel safe and comfortable during classes and think of her as a really nice person out of class. I would gladly recommend Ulrika for her skills as Iyengar yoga teacher and her great personality.
Ola Hedenström