Om ulrika
Ulrika Falk Mörtberg prövade sin första yogalektion 1999. 2003 började hon träna regelbundet och har undervisat yoga sedan 2008. Hon är certifierad enligt Yogacharya B K S Iyengar, Introductory level 2 sedan 2011. Ulrika deltar regelbundet i workshops med välmeriterade seniorlärare i Iyengaryoga samt reser till Iyengaryoga institutet i Pune för att studera med familjen Iyengar.

Ulrika är även utbildad konstnär och vilt/naturvårdare. ulrika är uppväxt i övertorneå, men har bott större delen av sitt liv i luleå där hon undervisat yoga sedan 2008. ulrika har även bott i stöllet i värmland och på island.
sedan några år tillbaka har ulrika haft en dröm om att flytta tillbaka till sin hemgård i övertorneå och starta en yogaskola. sommaren 2016 börjar så äventyret!

Energicentrum Tornedalen /iyengaryogaskolan kommer att byggas på en höjd omgiven av gammal tallskog med utsikt mot älven. visionen är tydlig, detta kommer att bli en mötesplats för kropp, sinne och själ.
 

vi kommer att erbjuda din själ näring i form av konst, kultur och hälsa. platsen där detta sker är minst lika viktig. atmosfären och stämningen inuti och utanför energicentrum tornedalen kommer att bidra till omtanke om varandra, harmoni och andlighet.

Välkomna yogan in i ditt liv!